Caramida aparenta antichizata Techstone Antic London

Datorită conductivității sale termice scăzute și a rezistenței ridicate la umiditate, precum și a ușurinței și a prețului bugetar, izolarea cu caramida aparenta antichizata  rămâne cea mai profitabilă opțiune pentru protejarea casei dvs. de pierderile de căldură. Dar izolarea pereților cu caramida aparenta antichizata poate face în moduri diferite. De aceea termosistemul produs de Techstone este cel mai eficient din Europa: poate fi montat in orice perioada a anului pana la temperaturi de – 5 grade, se poate folosi eficient un nr redus de persoane, minim 2, pentru executia montajului, media montajului timp de 8 ore este de minim 80 mp, manopera redusa, rezistenta foarte mare la intemperii.

De ce este cel mai eficient termosistemul produs de Techstone?

  1. Peretii noi construiti ai obiectivului nu este necesar sa-i finisati.
  2. Termoizolarea peretilor cu panourile de caramida aparenta produse de Techstone exte extrem de simpla iar planeitatea se asigura din stratul de adeziv. Puteti asigura planeitatea peretilor dintr-o singura aplicare.
  3. La solicitarea dvs specialistii Techstone va ofera consultanta gratuita live, in timpul executiei montajului pentru eliminarea oricarei posibile erori.
  4. Pentru orice comanda care depaseste 10000 lei primiti in mod gratuit toate accesoriile necesare montajului si transport, oriunde pe teritoriul Romaniei.

De îndată ce instalarea panourilor termice pe perete este finalizată, puteți începe imediat finisarea – umplând spațiul dintre plăci cu un amestec special rezistent la îngheț. Singura avertisment: trebuie să îl aplicați numai la temperaturi pozitive.

Panourile de caramida aparenta antichizata din polistiren de înaltă densitate EPS 100 reprezinta cel mai simplu cel mai și mai rapid mod de a izola o casă cu propriile mâini. În plus, prin achiziționarea termosistemului de la Techstone, aveți garanția de a primi sfaturi gratuite cu privire la toate complexitățile instalării.