TechStone Group

Cele mai elegante modele de panouri termoizolante de exterior

Panouri termoizolante de exterior Techstone Boston 2

Toate modelele de panouri termoizolante de exterior produse de Techstone au un avantaj deosebit față de produsele similare, deoarece noi suntem singura companie de pe piață , cu o producție completa de panouri termoizolante de exterior. Aceste sisteme sunt inventate si brevetate de Techstone Romania si le fabricăm în fabrica noastra din materii prime comandate de la furnizori de încredere. Datorită controlului complet al procesului de producție, Techstone oferă clienților săi o garanție de 100% pentru toate modelele de panouri termoizolante de exterior . 

Care sunt avantajele producției de panouri termoizolante de exterior

Panourile termoizolante sunt o opțiune excelentă pentru izolarea fațadelor , dar cât de mult și cât de bine va proteja pereții de pierderi de căldură depinde de calitatea montajului efectuat. Techstone produce aceste sisteme pe platforma de polistiren de inalta densitate EPS 100 sau polistiren extrudat. În consecință, panourile termoizolante realizate din astfel de polistiren durează mai mult decât perioada declarată și păstrează căldura mult mai bine.

Panourile termoizolante de la Techstone :

Placa de polistiren de inalta densitate EPS 100 este realizată în fabrica noastra cu echipamente profesionale germane, fiecare dintre parametrii săi fiind controlat cu atenție. În plus, produsele sunt testate și certificate în mod regulat. Datorită controlului calității și inspecțiilor, materialul utilizat în panourile termoizolante de exterior nu își schimbă proprietățile zeci de ani, iar clienții primesc exact izolația onestă pentru care plătesc.

În plus, specialistii Techstone in termoizolare ajută fiecare client să aleagă grosimea panoului termic care este eficient pentru o anumită clădire. Ca urmare, pe lângă durabilitatea izolației fațadei , proprietarul casei poate conta pe o scădere a pierderilor de căldură de până la 70%, condiții mai confortabile și economii la utilități.

Exit mobile version