page-header

techstone August 7, 2018

Panouri caramida aparenta antichizata

Panouri caramida aparenta antichizata pentru interior si exterior

Caramida aparenta antichizata este o solutie eficienta si recomandata in domeniul constructiilor atunci cand se doreste obtinerea unor efecte estetice deosebite, rustice atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare.

Usor de montat si de intretinut, caramida aparenta are acelasi aspect ca si caramida antichizata, aceasta obtinandu-se, de fapt, prin montarea panourilor de caramida aparenta antichizata produse de Techstone..
Este foarte apreciata in lucrarile de amenajare, avand, dupa cum am precizat si anterior, scopul de a crea un aspect antic-rustic.

Pentru comenzi sau informatii aditionale despre produsele pe care le oferim spre vanzare, nu ezitati sa intrati in legatura cu echipa de specialisti a companiei Techstone. Aceasta va avea grija sa va furnizeze solutii optime si personalizate, care sa se plieze intocmai pe cerintele si necesitatile voastre.

Reusim sa castigam fidelitatea si aprecierea clientilor nostri datorita calitatii produselor, preturilor avantajoase si al modului in care ne prezentam in fata lor. Contactati-ne acum!

 Pentru a vizualiza si alte modele de caramida aparenta antichizata dati click aici

Termosistem fatada Techstone Red Embers
Termosistem fatada Techstone Red Embers 4
Termosistem fatada Techstone Red Embers 3
Back to top of page