Panouri termoizolante de exterior Techstone Nocturne

Atunci cand se decide termoizolarea unei case cu panouri decorative caramida, trebuie sa tineti cont cont de multe dorințe, condiții și cerințe. Este important să alegeți un astfel de model de panouri decorative încât să fie frumos, natural și cald și, de asemenea sa tinem cont grosimea placii de polistiren EPS 100 necesara peretilor casei dvs. Să ne gândim cum să alegem un model de panouri decorative caramida care să satisfacă aceste nevoi și ce greșeli ar trebui evitate pentru a nu plăti de două ori.

Izolație pentru pereți: opțiuni posibile

In mod obisnuit pentru placari exterioare se foloseste fie polistiren fie vata bazaltica. Operatiunile ulterioare pentru finalizarea termosistemului sunt extrem de costisitoare ( glet, plasa, manopera, etc ) si dureaza foarte mult ca timp.

Vata bazaltica trebuie imediat exclusă din această listă, deoarece, în ciuda calităților excelente in cazul izolației termice, ea este impermeabilă la vapori, ceea ce duce la acumularea de condens și dezvoltarea ciupercilor.  De aceea Techstone va ofera cele mai revolutionare sisteme de panouri decorative caramida cu care pot fi placati si peretii casei dar si gardurile exterioare ale proprietatii dvs.

Sa analizam de ce termosistemul realizat de Techstone este cel mai performant, in comparatie cu alte sisteme de termoizolare clasice:

  • Protecție împotriva pierderii de căldură. De fapt, toate aceste materiale de la Techstone au caracteristici excelente de izolare termică, dar cât de bine funcționează ca izolatori depinde de calitatea lor și de respectarea tehnologiei de instalare.  Pentru detelii de instalare click aici.
  • Frumuseţe. Caramida produsa de Techstone este un concept de gust și culoare, care depinde de modelul casei dvs și de preferințele personale. Sunt nenumarate obtiuni: caramida aparenta antichizata, caramida aparenta clasica, caramida aparenta gri sau alba, sau puteti sa va personalizati culoarea caramizii si a rosturilor conform gusturilor dvs.
  • Naturaleţe. Panourile de caramida aparenta produse de Techstone, pe langa calitatile exceptioane din punct de vedere al termoizolarii au o naturalete si o originalitate extrem de expresiva, multe dintre modele fiind mai originale decat caramida insasi.
  • Raport calitate-preț. Termosistemul realizat de Techstone este considerat pe bună dreptate cea mai echilibrată opțiune de pe piață: ieftin, termoizolant, ușor, rezistent la umiditate și perfect predispus la finisare. Și, de asemenea, montajul se realizeaza extrem de usor si rapid, nefiind nevoie de echipe complexe de montatori sau operatiuni multiple de montaj.
  • Durabilitate.  Techstone va ofera o garantie a termosistemului de 30 de ani, cea mai mare garantie oferita de o firma care produce termosisteme.