TechStone Group

Panouri decorative caramida pentru garduri si placari exterioare

Panouri termoizolante de exterior Techstone Nocturne

Atunci cand se decide termoizolarea unei case cu panouri decorative caramida, trebuie sa tineti cont cont de multe dorințe, condiții și cerințe. Este important să alegeți un astfel de model de panouri decorative încât să fie frumos, natural și cald și, de asemenea sa tinem cont grosimea placii de polistiren EPS 100 necesara peretilor casei dvs. Să ne gândim cum să alegem un model de panouri decorative caramida care să satisfacă aceste nevoi și ce greșeli ar trebui evitate pentru a nu plăti de două ori.

Izolație pentru pereți: opțiuni posibile

In mod obisnuit pentru placari exterioare se foloseste fie polistiren fie vata bazaltica. Operatiunile ulterioare pentru finalizarea termosistemului sunt extrem de costisitoare ( glet, plasa, manopera, etc ) si dureaza foarte mult ca timp.

Vata bazaltica trebuie imediat exclusă din această listă, deoarece, în ciuda calităților excelente in cazul izolației termice, ea este impermeabilă la vapori, ceea ce duce la acumularea de condens și dezvoltarea ciupercilor.  De aceea Techstone va ofera cele mai revolutionare sisteme de panouri decorative caramida cu care pot fi placati si peretii casei dar si gardurile exterioare ale proprietatii dvs.

Sa analizam de ce termosistemul realizat de Techstone este cel mai performant, in comparatie cu alte sisteme de termoizolare clasice:

Exit mobile version